top of page

CÍLE A HODNOTY V ŽIVOTĚ

Na začátku každého roku na nás vybafne spousta kurzů, návodů, webinářů, jak si nastavit svoje cíle a bez toho jako bychom nebyli.




Souhlasím nastavení cílů, je velmi důležitá součást života, je to takový náš životní kompas. Protože když nevíme, kam chceme dojít, je vlastně jedno kam dojdeme a to se nám často nemusí líbit. Mně se to teda taky někdy nelíbí.


Tento rok 2022, jsem s plány a cíli dlouho otálela a moc se mi do toho nechtělo. Teď kdy už se učím poslouchat svoje tělo a intuici, jsem na sebe netlačila a nechala to plynout tak, jak to je. A odpověď přišla za pár dní ☺


Minulý rok jsem se účastnila úžasného kurzu se skvělou mentorkou, kde jsme mimo jiné nastavovali i hodnoty v životě. A víš co, cíle ti nemohou fungovat, pokud nevíš, jaké jsou tvoje hodnoty v životě nebo pokud cíle nejsou v souladu s tvými hodnotami, tím si je totiž sama v podvědomí sabotuješ.


Proto já než jsem se vrhla na bezhlavé plánování cílů, nejprve jsem si znovu zvědomila svoje životní hodnoty a tu, která mi mezi nimi chyběla, tam zahrnula taky. Je na to jedno super cvičení.


Napiš mi do komentáře, na mail nebo třeba do zprávy, jestli znáš svoje hodnoty v životě?


A jestli podle nich i žiješ. Nebo když třeba vůbec nevíš, o čem mluvím, jestli by tě zajímalo více k tématu hodnot.


Těším se na tvoji zprávu.


Od srdce, s láskou a úsměvem Kačka


8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Retinol

bottom of page