top of page

Máš v životě na víc, než si teď myslíš! Postav se do své síly!

Krásný den milá ženo,

tímto článkem bych ti chtěla připomenout, že jsi výjimečná žena přesně taková, jaká jsi a chci v tobě probudit vnitřní sílu, kterou možná už delší dobu skrýváš!

Chci ti taky připomenout, že můžeš v životě dokázat a splnit si všechno, po čem toužíš!

Tento článek můžeš vnímat, jako jeden z mnoha motivačních, anebo si z něj vzít pro sebe to podstatné, to důležité, co potřebuješ slyšet z vnějšku. Ano, tento článek bude více motivační a já vím, že motivace z vnějšku je pro některé z nás občas zapotřebí připomenout. Já mám například vnější motivaci jako každodenní rutinu ve formě motivačních citátů, rozhovorů či článků, jako je například tento.


Jakou používáš svou vnější motivaci ty?


V tomto článku v tobě probudím tu nejdůležitější část a tou je tvá jedinečná vnitřní motivace!



Ať se v životě nacházíš v tuhle chvíli kdekoli a procházíš si čímkoli, tak vím, že je v tobě silná touha věci překonat či vylepšit. Pevně věřím, že zrovna tohle potřebuješ slyšet či připomenout ve svém životě. Pojďme se do toho pustit.


Ty máš na víc, než si nyní myslíš. Sama se můžeš rozvíjet v jakékoli životní roli, v jakékoli oblasti, jakou chceš. Dovol si uvěřit sama v sebe, dovol si i ty připustit, že můžeš cokoli, co chceš.


Víš, ženo moje milá, žijeme tu jen jednou. V této duši, v tomto těle. Možná můžeš mít jiné přesvědčení, a to je v pořádku. Chci ti touto myšlenkou sdělit, že opravdu nic v našem životě není nemožné a že je škoda nejít si za svými sny. Je obrovská škoda, kdybys dále držela při zemi svůj potenciál, který v sobě máš. Byla by obrovská škoda, kdybys naplno nevyužila své dary, které jsi v životě dostala.

Mám na tebe pár dotazů:

Cítíš někdy, že nejsi dost, dost dobrá, dost cílevědomá, dost vytrvalá, dost trpělivá či dost vzdělaná ….

TYTO LIMITY SI DO HLAVY DÁVÁŠ JEN TY!

Jdu ti dát trochu jiný úhel pohledu:

TY MÁŠ NA VÍC, NEŽ SI TEĎ MYSLÍŠ!


Proč tohle vím, aniž bych tě třeba znala? Vím to přesně proto, že jsem si tím sama prošla a denně procházím. My totiž v životě můžeme opravdu všechno, co chceme. Jen to třeba nemůžeme mít vše najednou!


Jak pracovat s limity, strachy, obavami a překážkami?


Sleduj webové stránky www.femaleboss.cz a i na toto téma zde budou články či podcasty. Pokud nechceš čekat, kontaktuj mě a můžeme si společně zavolat.

Pokud si myslíš, že něco nedokážeš, máš pravdu. Pokud si myslíš, že to či ono dokážeš, máš také pravdu. V našem životě si limity dáváme pouze jen my sami, strachy si přivodíme jen my sami. Nikdo nemá právo nám říkat co a jak máme dělat. Ty si jen musíš uvědomit, že takovou moc máš! Jsi vytvořená svou minulostí, zároveň se můžeš své změně otevřít kdykoliv a začít tvořit svou novou hodnotu v životě, svou novou přítomnost a budoucnost. Tam, kde se právě teď nacházíš, ses dostala svými návyky, myšlením, chováním.


Co takhle své návyky změnit či vylepšit? Dám ti k tomu důvod.




Kdy naposledy sis uvědomila své PROČ.

Co tím myslím? Je to právě to PROČ ráno vstáváš, pro koho žiješ, proč chodíš do práce anebo podnikáš? Proč děláš v životě to, co děláš? Je to proto, abys zabezpečila sebe a svou rodinu? Je ten důvod svoboda časová i finanční? Je to proto, abys mohla cestovat, abys měla více času, vice peněz, více zdraví? JAKÉ JE TVÉ OPRAVDOVÉ PROČ V ŽIVOTĚ?


Pokud se TY milá ženo nepostavíš do své síly, možná ti unikne ta pravá podstata bytí, to pravé štěstí. Ty nemůžeš stát na místě, srovnávat se s ostatními a ani není dobré být obětí. Ty jsi tvůrkyní svého života, svého štěstí i svého životního i pracovního úspěchu.


Vím, že je to někdy těžší než sis představovala. Stále je tu tvé PROČ.


Pokud se v tuhle chvíli cítíš unavená, vyčerpaná a nevíš kudy kam, dopřej si relax. Dopřej si mentální odpočinek a podívej se na některé situace trochu s větším nadhledem.


Je možné, že se cyklíš v koloběhu, který nechceš zastavit. Je možné, že je pro tebe pohodlnější spoléhat se na ostatní, na partnera, na to, že to nějak dopadne, že to nějak bude.


Tohle ale není FEMALE BOSS! FEMALE BOSS myslí ve velkém. Female boss ví, že zvládne všechno a že je schopná dostát své síle. Ty jsi schopná a dokážeš všechno, po čem toužíš!

Všechno, co potřebuješ už v sobě máš! Probuď v sobě tu schopnou, odhodlanou, cílevědomou, milující ŽENU!


Pokud ti to i tak stále nejde, jsi na správném místě! Stránka Female boss ti může pomoci a být oporou ve tvém životě. Bude to přibývat spousta inspirace a máš se na co těšit. Ženy jsou daleko silnější, pokud se spojí, podporují, vzájemně se inspirují a tvoří.


Okamžiky, které tě formují.


Ve tvém i v mém životě jsou okamžiky a chvíle, které nás formují, které formují naši osobnost. Jsou to přesně ty situace, které bolí, nevíme kudy kam, máme tendence věci vzdávat, podlehnout, ustoupit, smířit se a zůstaneme stát na místě. Všechno tohle je v naprostém v pořádku, jen na stejném místě nezůstávejme dobu, než je nutná.


Ať jsi v životě v tuto chvíli kdekoli, pořád není pozdě na to, vybrat si svou budoucnost, vybrat si svůj život takový, jaký opravdu chceš. Pokud ti naskakují v tuhle chvíli nějaké ALE, AŽ…Tak, tyhle myšlenky spolu můžeme vymazat při konzultaci či v E-booku, který chystám 1.12.2021.


Jedině ty si můžeš říct dost a vzít úhel pohledu na situaci z jiné strany. Teď hned najdu řešení. Ať už v životě sníš o čemkoli, zvládneš to! Nikdo jiný nemá právo na to nás zastavit, nikdo jiný si za nás sny nesplní. Celý náš život je o naší zodpovědnosti k sobě, k ostatním lidem a k situacím, které se nám v životě dějí.


Vždycky mě mrazí pomyšlení, že každou vteřinou umíráme a nejsme tu napořád. Pro koho umíráme? Pro co? Kam a komu investujeme svůj čas?


Věřím, že tyhle otázky na tebe nebyly „moc“ a že si naopak díky nim dostála svého aha momentu.


Jsi v tuhle chvíli sama sebou spokojená a šťastná?


Děláš v životě to, co tě opravdu baví a naplňuje?

Pokud je odpověď ne, jedině ty to můžeš změnit. Život je opravdu krátký na to, dělat věci, které nechceme a být s lidmi, s kterými nám není hezky.


Nevím, jakou děláš práci, jaký máš vztah k sobě, nevím, kde se právě teď nacházíš, ale co vím jistě je, že tam venku na tebe někdo čeká, až budeš zářit, až si budeš více věřit. Tam venku je někdo, kdo čeká, až na sobě více zapracuješ. Může to být tvé dítě, tvá rodina, tvůj partner. Můžou to být tvé potenciální klientky, který čekají, až vyrosteš, až se ukážeš, až tu budeš ve své síle! Vím, že nejsi sobecká a že jen kvůli tomu, že se ty cítíš naprd, že ti věci nejdou tak rychle se i přesto nevzdáš, protože tě potřebují, tvé děti, tvá rodina, tvůj partner potažmo další tví přátelé, tvé klientky, kolegové.


Žij přesně tak, aby každý den stál za to!


Mysli na to, co se může podařit, když to nevzdáš, když na sobě zapracuješ a najdeš v sobě tu sílu a uvěříš, že máš na víc, než sis do teď myslela! Záleží nám na těch malých pokrocích, protože to jsou ty zázračné úkony, co nám vytvoří v důsledku ucelený celek. I malé milníky stojí za překonání! Pojď se do nich pustit! A já jdu do toho s tebou!



Děkuji ti za tvůj čas!

Já v tebe věřím! Těším se z toho, až si začneš věřit i ty!

S láskou,


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Retinol

bottom of page