top of page

On line maraton zdraví je pro každého

"NEMUSÍTE BÝT ÚŽASNÍ, ABYSTE ZAČALI, ALE POTŘEBUJETE ZAČÍT, ABYSTE BYLI ÚŽASNÍ". 💥💥👏👏❤️

TO JE ONO.


Někdy stačí opravdu tak málo, jedna věta, jedno slovo.🙏‼️


Každý se může začít měnit a plnit si své sny, jsou jen naše a nikdo nám je nevezme, pokud to nedovolíme.👍🍀


Takže, jestli přemýšlíte o změně ve svém životě v rámci zdraví, tak třeba právě maraton zdraví na 10 dní je to pravé pro Vás.


Každý se chce cítit lépe, někdo možná zhubnout pár kilo zdravě a udržitelně, někdo možná dotvarovat postavu nebo nějaké to kilo přibrat, jiný zase vyčistit a dovyživit tělo, další zase mít dostatek energie nastálo. Co ale je společné? Že jde o zdravý a aktivní životní styl, který by měl být součástí života každého člověka stejně, jako že každé ráno vyjde slunce. Najít tu správnou cestu svého životního stylu je na každém člověku, ale pravda je, že každý je rád ve společnoti fajn lidí, kteří jsou na stejné vlně, inspirují se a motivují. Rád vidí, že v tom není sám, a že ostatní také překonávají překážky. Že týmová podpora je nejen zábava, ale udržuje člověka v nastavení a disciplíně. Že chybovat je lidské, ale potřebuje si to uvědomit a dostane impuls k nápravě prima formou, při které se cítí dobře a ne pokořeně, že opět selhal. V on line maratonu člověk sleduje sebe i ostatní, dostává každý den rady, tipy, recepty, inspiraci, denní výzvy, odpovědi na své otázky z mnoda pohledů. Pracuje na svém jídelníčku, pohybové aktivitě a dalších oblastech života, které jsou nedílnou součástí zdravého životního stylu. Každý účastník má svého wellness trenéra a jak skupinový, tak individuální přístup 24/7. Proto on line maratony zdraví dosahují úžasných výsledků a neustále se rozšiřují jejich řady. Protože tohle všechno v nich člověk najde

Ale hlavně to navíc, co není jen tak, a to nová PŘÁTELSTVÍ a přátelskou atmosféru.


Ať hledáte ve svém životním stylu cokoli, hledejte, dokud nenajdete to pravé, protože jde o Vás a stojí to za to. Vaše Hali :-)

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Retinol

bottom of page