top of page

Recenze - Duraline kapky od Inglot


Pro někoho velmi známá věc, pro někoho překvapení, tento zázrak v malé lahvičce Vám pomůže z jakéhokoli sypkého produktu udělat tekutý. :-)


Duraline kapky od Inglot


Pro mě jako vizážistku je toto velmi využívaná věc a jsem přesvědčená, že se hodí do každé kosmetické taštičky, která je používaná a jen se na ni nepráší. :-)


CO UMÍ


  • Z každého sypkého produktu vytvoří tekutý

Chcete si udělat barevnou linku ze stínu tak, aby Vám vydržela? Seškrábněte si trochu stínu, přidejte kapku Duralinu, zamíchejte a naneste na víčko jako běžnou linku NEBO nejprve naneste Duraline na víčko a na to naneste stín.

Funguje skvěle i na pigmenty, třpytky,..


  • VODĚODOLNOST

Ať už Duraline kápnete kýmkoli, změníte tím produkt na voděodolný. Já osobně mám zkušenost s tím, že produkty, které jsou přímo voděodolné mají větší nádrž, než stín a Duraline, ale i tak mě ta výdrž mile překvapila. :-)


  • Obnova zatvrdlého produktu

Máte doma řasenku, která už je napůl vyschlá nebo gelové linky, které už nekreslí? Kápněte tam duraline, zamíchejte a uvidíte. :-) Kapky neničí kvalitu produktu, jen přidávejte po malém množství, a’t není produkt moc tekutý, přeci jen jsou o kapky.


  • Prodlužuje výdrž a zintenzivňuje barvy

Prodlužuje výdrž líčení a zintenziv\ńuje barvy stínů, je skvělé pozorovat ten rozdíl. :-)

Také jsem se dočetlas, že můžete kápnout do make-upu pro jeho větší výdrž, s tímto zkušenosti nemám, ale můžete vyzkoušet. :-) Jen je vhodné myslet na to, že tím make-upu zředíte, takže bych to přidala spíše do jakého tužšího. :-)

Mé hodnocení


Plusy

+nevysušuje

+zintenzivňuje barvy

+skvělý pomocník pro zaschlé produkty

+malé balení

+skvělé kapátko pro lehkou aplikaci

+všestranný pomocník, stačí zkoušet jeho možnosti

+stačí malinké množství, vydrží dlouho



Mínusy

-potřebujete k tomu ještě ideálně paletku nebo něco na míchání produktů



Máte zkušenost s Duraline kapkami? Za mě se opravdu vyplatí a mít to i pro sebe, pokud si s makeupuem chcete trochu hrát a zkoušet nové věci. :-)


Vaše Klarii.Spin, můj IG zde. :-)





5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Retinol

bottom of page