top of page

Dovolit si žít svůj sen

Máš svůj sen? Žiješ právě ten sen? Máš vůbec nějaké své sny a cíle, kterých chceš ve svém životě dosáhnout. Několikrát jsem okolo sebe slyšela, „já sním o…“, … až jednou, tak si přeji…“. Ale příjde mě, že to jsou takové vzdušné zámky a s realitou to nemá nic společného. Dokonce bych řekla, že lidé se často bojí snít. Ale proč, čeho se konkrétně bojí? Bojí se mít sen, snít a jít si za ním. O čem potom život konkrétně je? Myslím si, že každý člověk by měl mít svůj určitý sen. Ať již malý, nebo velký. Ať už pro někoho bláznivý nebo skromný, ať už pro nás přehnaný a pro druhé znamená dávku adrenalinu. Pořád je to SEN toho dotyčného. A s druhým člověkem má málokdy něco společného.



Dovol si ve svém životě aspoň jeden opravdu sen.

Jakou podobu má Tvůj sen? Jaké barvy s sebou nese? Jaké rozměry sis mu dovolila dát? K jakému datu chceš si svůj sen splnit? Co obnáší Tvůj sen? Jaká má rizika a omezení? Jaké výhody Ti může tento sen přinést? Jak náročná je samotná cesta za tímto snem.


Závěrem…

Chci Ti říct, že můžeš mít sen. Dokonce si dovolím říct, že je nutné mít sen. Aspoň jeden. Vše spočívá v tom, jak moc si tento sen specifikuješ, dáš mu konkrétní podobu a stanovíš si jasné akční kroky, které pomalu a postupně povedou k Tvému cíli. A hlavně si sama sobě DOVOLÍŠ, aby se tento SEN stal Tvou skutečností.


Bylo mi ctí a budu se těšit příště.


S láskou,



11 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Retinol

bottom of page