top of page

Jak to všechno začalo

Ahojky všem, moje jméno je Kateřina Matušinová.


Jsem úplně obyčejná holka z malého města, která měla velké sny, ale moc nevěřila, že se můžou splnit. Přesto nikdy nepřestala snít.


Budu moc ráda, když cokoliv co si tady přečtete, vám dá impuls k tomu něco změnit, nebo třeba pokračovat v tom, co jste už začali.


Ano začínám další článek stejně, je to proto, kdyby se náhodou stalo, že ten předchozí vám unikl.


Dnes bych se s vámi chtěla podělit o to, jak a proč jsem začala pociťovat, že ve svém životě potřebuji začít něco dělat jinak. Jednoduše něco změnit.



Vlastně už jako malá holka, jsem vždycky říkala, že ve městě ve kterém jsem od narození žila, nikdy nezůstanu a mé tak zvané útěky, začali už ve 14 letech a od necelých 19 let to tak skutečně bylo. Začala jsem žít sama bez podpory rodičů, s velkou podporou babičky. O tom, ale později.

Největší impuls kdy jsem začala cítit, že potřebuji změnu a začít žít jinak, přišel po narození mé dcery Aničky. Do té doby jsem byla se svým životem spokojená, byla jsem šťastná, ale….


V té době už jsem sice měla z předchozího vztahu syna, kterému bylo deset let a který mě taky mnohému naučil. Nicméně až s příchodem Aničky jsem si začala uvědomovat, že bych jí chtěla předat něco z ženského světa, o kterém jsem do té doby, věděla jen velmi málo. To jsem si samozřejmě vůbec nepřiznávala. To přišlo až časem. A tam nastal kámen úrazu.


Nemůžeš předávat něco, o čem sama moc nevíš.


Naštěstí pro mě mi do života přišla jedna MLM společnost, je jich spousta a název vůbec není důležitý, která mi ukázala jak se začít starat o pleť, přesněji věnovat čas sama sobě. To jsem do té doby vůbec neřešila, protože moje pleť byla velmi citlivá a mou nevědomou péčí tak zničená, že to ve finále vyústilo ve velmi nepěkný ekzém na obličeji. Do té doby jsem péči o sebe považovala za něco povrchního, nedůležitého, a když byla žena nalíčená, přišlo mi, že si na něco hraje. Teď už vím, že péče o sebe a čas jenom pro mě, je to nejdůležitější, co sama sobě můžu dát.


A tím se odstartovala moje změna. Chodila jsem na školení, na kterých jsem se postupně seznamovala mimo jiné s osobnostním rozvojem. I když v této společnosti už nejsem a moje cesta se začala ubírat jiným směrem. Zůstávám jí neskutečně vděčná a s láskou vzpomínám na všechno, co jsem se za ty roky naučila, koho jsem měla možnost poznat a co všechno jsem pochopila.


Časem jsem přidala četbu rozvojových knih a nakonec i různé online workshopy, dvakrát jsem prošla mentoringem s Renatou Angelo, mám za sebou online kurz DR. Joem Dispenzou – Poznej sílu své mysli, Greggem Bradenem – Předurčeni vzkvétat a Brucem Liptonem – Biologie přesvědčení. A ještě mnoho a mnoho dalšího ☺


Myslím, že teď přišel můj čas, že můžu začít lidem předávat, co jsem se sama naučila a pochopila. Že žena může i při péči o domov, rodinu, zahradu, …. Vypadat krásně, odpočívat, podnikat, dosahovat svých snů a cílů, být pořád atraktivní pro manžela, hodná a chápavá pro děti, ale může být i dračice, která dělá chyby, je unavená, pláče, vzteká se a nadává.


Může se dostat ze dna, z rodiny alkoholiků, kde nebyla žádná láska, z nemoci, opuštění partnerem nahoru a zářit jako hvězda.


Jestli chceš, zvu tě na cestu, která nikdy nekončí, není lehká, ale může ve tvém životě mnoho znamenat.


Od srdce, s láskou


3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Retinol

bottom of page