top of page

NEJMOCNĚJŠÍ NÁSTROJ VDĚČNOSTI

Pokračování článku z předchozího měsíce...


Tím nejmocnějším nástrojem naší vděčnosti, se může stát, slovo DĚKUJI. Ale jak už jsem psala je potřeba toto slovo propojit s dalším velmi mocným nástrojem a to je naše srdce. Je totiž vědecky dokázáno, že naše srdce je obklopeno silným energetickým polem o průměru až dva a půl metru a to je mnohem větší energetické pole než má náš mozek. Proto, když svoji vděčnost, prostřednictvím slova děkuji, procítíš přes srdce, dostaneš svoji vděčnost do svého energetického pole a tím můžeš ovlivnit nejen svoji energii, ale i energii toho kdo nebo co je v tvé blízkosti. A to je úžasné. Představ si, že by to tak začali dělat všichni lidé na celém světě ☺


A co je na tom, že začneš ve svém životě používat vděčnost nejlepší?

To, že se budeš cítit skvěle ve svém vlastním těle, v mysli i na duši a to je nejvíc.


Jak už jsem psala v jednom mém e-booku, částečná práce přinese jen částečné výsledky a to mám vyzkoušeno sama na sobě ☺ Teorie bez akce, ti nepřinese vůbec žádné výsledky, budeš to jenom vědět. A když nic neuděláš, nic se nestane.


„Když vyjadřujeme náš vděk, nesmíme zapomínat, největším oceněním není ta slova říkat, nýbrž podle nich žít“ (John F. Kennedy 35. Prezident USA)


Jak začít?

Vděčnost ti připomíná, kolik požehnání se ti ve tvém životě dostalo. Čím více vděčnosti pociťuješ, tím více si toho, za co jsi vděčná, k sobě přitahuješ. Když jsi například vděčná za lásku partnera, láska se stále prohlubuje. I když třeba nemáš moc peněz a rozhodneš se pomocí vděčnosti k sobě nějaké přitáhnout, uvidíš, že pokud vděčnost opravdu procítíš a budeš trpělivá, peníze opravdu přijdou.

A to je vlastně i klíč, nestačí si totiž říct tak a teď budu vděčná za peníze a peníze se mi začnou sypat z nebe, nestačí ani to, že si vděčnost budeš zapisovat, tím klíčem je, že vděčnost začneš cítit uvnitř sebe. Ze začátku to může být náročné a třeba nebudeš vědět jak na to.


Mně moc pomohla rada, že když jsem si přání napsala, vrátila jsem se na začátek, dala si ruku na srdce, abych se ho naučila vnímat, postupně jsem si každé přání znovu v duchu zopakovala a na konci řekla třikrát, děkuji, děkuji, děkuji.


A to mi už zůstalo, za všechno co mě v životě potká, poděkuji ne jednou, ale třikrát ☺ a další co mi moc pomohlo, napsat si, proč jsem za to vděčná (např. když si napíšeš „jsem ze srdce vděčná za svoje zdraví, pokračuj, protože díky tomu se můžu naplno věnovat svým dětem).


Důležité je to propojení proč, protože.


Věřím, že toto je super základ, jak se svojí vděčností můžete začít. Tak zase příště.



Od srdce, s láskou a úsměvem Kačka

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Retinol

bottom of page