top of page

Obsah, který nikdo nepřeskočí


trendy obsahu 2024
originální obsah na Instagram




📸 Při tvorbě obsahu na Instagramu se nejedná o to, co děláš, ale jak to děláš. Chceš, aby tvůj obsah vyčníval? Připoutej se!


Originální obsah na Instagram:
  • Odvaha v obrázcích: Zapomeň na nudné fotografie jídla. Změň úhel a ukaž to z pohledu, který je neobvyklý. Nebo - se odvaž a buď sexy! Otevři pusu s jídlem před sebou a foť.


  • Popisky, které zaujmou: Za každou fotkou stojí příběh. Piš vtipně a opravdově. Jestli jsi udělala fotku jen proto, aby šla na Instagram, klidně napiš: "vzpomínka na moment, kdy se nic nedělo".


  • Experimentuj s grafikou: Vyzkoušej nové návrhy Canvy a okořeň je. Každý člověk JE kreativní, když se dostane do flow. Ukaž, že se nebojíš i šlápnout vedle, ale za cenu toho, že to nikde jinde (než u tebe) neexistuje.


  • Hashtagy jako průvodci: Správné hashtagy jsou klíčem k tomu, aby ses dostala na první místo. Vybírej je pečlivě, sleduj trendy v používání hashtagů a zapoj se do aktuálních hashtagů jako například #blackfriday2023


  • Trendsetter: Nezůstávej pozadu. Sleduj aktuální trendy a buď první, kdo je přemění na něco jiného. Lidé milují novinky a vždy se zastaví u toho, co je jiné.

Poslední tip: Neinformuj, ale provokuj.


Buď sama sebou a budeš vyčnívat. Usedni na trůn Královny Instagramu 👑

28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page