top of page

Plavky pro každou postavu

Léto milujeme, plavky už možná méně. Proč?

Odhalují naše “nedokonalosti”?

Ukazujeme tělo více, než je nám příjemné?

Máme pocit, že na nás každý kouká a hodnotí?

A není to škoda si kazit nejkrásnější období v roce takovými zbytečnými myšlenkami?

Pojďme si léto a vše, co k němu patří, maximálně užít!

A pro ty, které se přesto plavek obávají, mám pár tipů, které vám usnadní jejich výběr.




  • Pokud máte větší prsa


Vybírejte spodní díl plavek výraznější než vrchní. Klidně můžete zvolit vzory, barvy a různé aplikace či řasení. Vrchní díl naopak volte jednobarevný, ideálně v tmavších barvách. Vyhněte se špagetovým ramínkům a vždy sáhněte po vyztužené podprsence. Takže určitě NE trojúhelníčky bez výztuh.

  • Pokud máte širší boky a větší zadeček

Spodní díl plavek zvolte jednobarevný, málo výrazný, tmavší barvy a určitě bez tkaniček a aplikací. Ideální jsou klasické střihy kalhotek s vyšším pasem (stejně jako u kalhot vám prodlouží nohy). Podprsenku ale klidně zvolte barevnou, se vzory a nebojte se zajímavých střihů. Velké plus mají push-up podprsenky. Jednodílné plavky jsou také skvělou volbou. I zde platí, že sodní část je jednobarevná a vrchní pestrá, barevná, výraznější.

  • Pokud máte větší bříško

Vaším úkolem je odvést od bříška pozornost a k tomu vám pomohou jednodílné plavky, které bříško zakryjí a postavu vytvarují a také opticky prodlouží. Super vychytávkou jsou tzv. tankiny, kdy můžete prostřední část vyhrnout a klidně si bříško opálit.


  • Postava bez křivek

U vaší postavy je úkolem vytvořit pas a k tomu vám skvěle poslouží zajímavě řešené jednodílné plavky, které mají průstřihy po stranách. Nemusíte se ale ani bát bikin. Volte bokové kalhotky a velmi zajímavé, Pestrobarevné, vzorované podprsenky. Klidně i s aplikacemi, volánky či řasením.

  • A pokud se stále v plavkách necítíte jako ryba ve vodě, mám pro vás tip!

Existují nejrůznější druhy a velikosti šátků, parea, tuniky, sárongy, které můžete zavázat na mnoho způsobů a zakrýt tak zrovna tu partii, kterou se vám nechce moc ukazovat.


Petra

6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Retinol

bottom of page